Adamai

Encanteris i màgia

Exorcismes

L'exorcisme és un ritual o litúrgia mitjançant el qual es pretén expulsar o destruir un ens sobrenatural que es considera que ha pres possessió o control de l'objecte físic o ésser viu.

​

Aquests ens, depenent de les creences dels implicats, poden ser dimonis, esperits malignes, bruixots, etc. L'objecte de la possessió pot ser una persona o animal, objectes i fins i tot llocs com pobles o cases (poltergeist). La possessió pot ser total o parcial.

​

Tinc experiència degut a la col·laboració amb exorcistes catòlics i conec prous entitats com per saber quan es requereix un exorcisme... o un especialista mèdic.

​

En aquests casos, que requereixen un estudi profund (situació mèdica de la persona afectada, problemes a la llar on succeeixen els esdeveniments sobrenaturals, etc), no es pot realitzar tot en una sola visita i apart de requerir una vigilància/seguiment constant, surt molt car a menys que l'exorcisme sigui conjuntament amb un sacerdot catòlic autoritzat, ja que part de les despeses són pagades per l'Esglèsia Catòlica.

© 2017 by Adamai